^ НАЧАЛО

D&Dostavka

DIMOV and DOSTAVKA - ДОСТАВКА И ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ПАЗАРУВАНЕ НА СТОКИ ОТ РУСИЯ

Bulgarian English French German Russian

Как да поръчам

Как да платя

Време на ДОСТАВКА

Как да поръчам:
Вариант I: Поръчка за доставка на стоки, закупени от Нас.
Вариант II: Поръчка за доставка на стоки, закупени от Вас.

Вариант I. 

Клиентът посочва - сайт/линк  и подробности за стоката, която желае да закупи (цвят, размер, цена в рубли, т.н.) в "ЗАЯВКА". Ние правим запитване и след като ни потвърдят за наличност и информация по товара (размери,кг.,време на доставка), ние изпраща­ме себестойност на до­ставката на товара до Вас. Ако Ви устройва изпращате обратен е-ма­йл с "Потвърждавам по­ръчката"+ трите имена, телефон, адрес+пощ.ко­д! След заплащане, организираме доставката на стоката до Вас.

Вариант II.

Клиентът желае сам да заплати стоката с кредитна/дебитна картa или др.система за разплащане направо в РУСИЯ (90% от онлайн продавачите използват само вътрешни Руски системи за преводи!), като посочва локален (руски) адрес за доставка, който ще му бъде даден след като потвърди: "Потвърждавам по­ръчката". След заплащане, организираме доставката на стоката до Вас.

 

При пристигане на стоката при Вариант I. и Вариант II. в нашия Сортировъчно-разпределителен център, съхраняваме всички Ваши покупки (може да комбинираме няколко Ваши покупки, направени в различни онлайн магазини!). Получавате ФОТО отчет за доставената стока, подготвяме документи за изпращане и получавате тракинг номер!

 

За да не плащате мито и ДДС може да Ви се пусне пратката като подарък! с минимална себестойност!

При възникнали въпроси може да се свържете:

 

 

Отзиви / Доставени пратки

Проследяване на пратка почта России